ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Το προσωρινό ΔΣ του σωματείου «Παιδαγωγική ομάδα Το Σκασιαρχείο- Πειραματικοί ψηλαφισμοί για ένα σχολείο της κοινότητας» καλεί στην πρώτη Γενική συνέλευση των μελών του για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στον κινηματογράφο Αλκυονίς New Star Art Cinema,  Ιουλιανού 42-46 (στάση ΗΣΑΠ Βικτώρια) στις 11 πμ.

Οι εκλογές  για την ανάδειξη του νέου ΔΣ θα γίνουν την ίδια μέρα από τις 13.00 έως τις 17.00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν  τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του σωματείου αλλά και όσα εγγραφούν  την ημέρα των αρχαιρεσιών.

Το διάστημα της ψηφοφορίας, 13.00 με  17.00, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με εκπροσώπους φορέων για ζητήματα που μας απασχολούν όπως  τα  δικαιώματα του παιδιού, Μαθητικοί συνεταιρισμοί στα σχολεία, Συνεργασίες για το σχολείο της κοινότητας, Προώθηση του παιδαγωγικού ακτιβισμού μέσα κι έξω από τα σχολεία και στους δημόσιους χώρους, Υπαίθρια διδασκαλία.

Το ξεκίνημα της συζήτησης θα γίνει με την προβολή της ταινίας «Τιμή και κέρδος», διάρκειας  20 λεπτών, μια παραγωγή του συνεταιριστικού κινήματος Φρενέ  του 1932. Την ταινία θα παρουσιάσει ο σκηνοθέτης Νίκος Θεοδοσίου. Η ταινία θα αποτελέσει αφορμή για μια ιδιαίτερη συζήτηση  γύρω από το ρόλο του συνεργατισμού  στην πορεία  για ένα σύγχρονο δημόσιο σχολείο, απελευθερωτικό, ανοικτό και συνεργατικό.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη όπως και η εγγραφή νέων μελών για την ισχυροποίηση του «Σκασιαρχείου» και την παραπέρα προώθηση και διεύρυνση των στόχων  που ξεκίνησαν με την εφαρμογή του «Πιλοτικού προγράμματος για την εφαρμογή της παιδαγωγικής Φρενέ στη δημόσια εκπαίδευση» .

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s