ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

«Παιδαγωγική ομάδα για την προώθηση της Παιδαγωγικής Φρενέ στην Ελλάδα- Το Σκασιαρχείο- Πειραματικοί ψηλαφισμοί για ένα σχολείο της κοινότητας»

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ», ΩΡΑ 13.00΄ – 15.00΄

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου με θέμα «Αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής» δεν πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου λόγω έλλειψης απαρτίας. Πραγματοποιήθηκε ωστόσο συνέλευση και τρίωρη συζήτηση των παρισταμένων 26 μελών.

Η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στον ίδιο χώρο (κινηματογράφος «Αλκυονίδα», Ιουλιανού 42-64, στάση ΗΣΑΠ Βικτώρια) από ώρα 13.00΄-15.00΄. Σύμφωνα με το Καταστατικό αυτή τη φορά η Συνέλευση θεωρείται σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των παριστάμενων μελών.

Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 14.00΄. Δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη – η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων μπορεί να γίνει και επιτόπου την ημέρα της Συνέλευσης.

Τα εκτός έδρας του Σωματείου τακτικά μέλη, εφόσον δεν προσέλθουν στις αρχαιρεσίες και είναι τακτοποιημένα ταμειακά, έχουν την δυνατότηα να ψηφίσουν με συστημένη επιστολή μέσα στην οποία θα υπάρχει φωτοτυπία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους και μέσα σε λευκό φάκελο το ψηφοδέλτιο. Η επιστολή αυτή πρέπει να ταχυδρομηθεί έγκαιρα, ώστε να έχει φτάσει στο Σωματείο τρείς (3) ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες. Οι ενδιαφερόμενοι/ες να κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μπάμπη Μπαλτά:  babisbaltas@gmail.com.

Τα ονόματα των υποψηφίων για το Δ.Σ. και την Ελεγκτική Επιτροπή έχουν καταχωρηθεί με αλφαβητική σειρά σε ενιαίο ψηφοδέλτιο και ο σχετικός πίνακας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Σωματείου.

Καλούμε τις φίλες/φίλους του ΣΚΑΣΙΑΡΧΕΙΟΥ να εγγραφούν ως τακτικά μέλη και καλούμε όλα τα μέλη μας να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες.

Ο πρόεδρος, Μπάμπης Μπαλτάς                                                                                                         Ο Αντιπρόεδρος,   Χάρης Παπαδόπουλος


 

Υποψήφιες  – υποψήφιοι για Διοικητικό Συμβούλιο

Βογανάτσης Δαμιανός

Γκολιομύτη Αναστασία

Θεοδοσίου Νίκος

Καλαπανίδα Ειρήνη

Καλησώρα Ασπασία

Καρακατσάνη Δέσποινα

Κουράνου Μαρία

Λάχλου Σοφία

Μπαδικιάν Στέλλα

Μπαλτάς Χαράλαμπος

Παπαδόπουλος Χάρης

Παπαρήγα Φωτεινή

Φωτεινός Γιάννης

Υποψήφιοι  – υποψήφιες για Ελεγκτική Επιτροπή

Αλεξιάδη Κατερίνα

Βισβίκης Δημήτρης

Κοκμοτού Νάγια

Κύρδη Πόπη

Χαρλαμπίτα Ασπασία

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s